Intel Împrumuta din experiența iPhone, numește director al secțiunii Mobile un fost expert Apple

2.505 ori
<b>Intel Împrumuta din experiența iPhone, numește director al secțiunii Mobile un fost expert Apple</b>Intel tocmai a făcut o mutare interesantă, unind 4 grupe separate de produse (smartphone, tablete, netbook și tehnologii wireless) într-o singură secțiune - Mobile. Informația vine de la Fortune, iar la cârma acestei secțiuni este Mike Bell, care...

Intel tocmai a făcut o mutare interesantă, unind 4 grupe separate de produse (smartphone, tablete, netbook și tehnologii wireless) într-o singură secțiune - Mobile. Informația vine de la Fortune, iar la cârma acestei secțiuni este Mike Bell, care a lucrat la Apple și a contribuit la crearea primului iPhone.

El a trecut apoi la Palm și în cele din urmă la Intel în 2010. Mike va primi și suportul lui Herman Eul, care a ajuns la Intel tot în 2010, prin achiziția Infineon, ramură care a fabricat chipurile pentru iPhone (cele pentru conexiunile tip date). Această unificare de segmente va crește eficienta la Intel, care până acum avea separată zona care producea chipseturi de telefoane Android de cea care producea chipseturi de tablete Android, spre exemplu.

Totuși, această idee nu este de ajuns pentru a populariza Intel pe piața terminalelor mobile. Compania are nevoie urgent de un hit, de un chipset puternic, care să consume puțin și pe care clienții lor să îl dorească pe noi smartphone-uri. Până atunci, Texas Instruments, Qualcomm și Nvidia rămân în top și poate că doar Windows 8 și tabletele sale vor mai ridica Intel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×