Adobe Flash Player 11.1 disponibil de azi pe Galaxy Nexus și Ice Cream Sandwich! Iată dovada!

3.601 ori
<b>Adobe Flash Player 11.1 disponibil de azi pe Galaxy Nexus și Ice Cream Sandwich! Iată dovada!</b>Având în vedere că avem un Galaxy Nexus în teste, am fost printre primii care am aflat că device-ul a primit în sfârșit Adobe Flash Player 11, în cea mai nouă versiune, suportată deci pe Android Ice Cream Sandwich. Mai jos vedeți dovada...

Având în vedere că avem un Galaxy Nexus în teste, am fost printre primii care am aflat că device-ul a primit în sfârșit Adobe Flash Player 11, în cea mai nouă versiune, suportată deci pe Android Ice Cream Sandwich. Mai jos vedeți dovada acestui update, sub forma unei fotografii.

Rețineți că aceasta este una din ultimele actualizări ale lui Flash Player, deoarece Adobe a promis că va renunța la această tehnologie pe viitor. Cu puțin timp în urmă vă informam http://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/flash-player-11-1-si-air-3-1-disponible-acum-nu-si-pe-android-4-0-galaxy-nexuscă Samsung Galaxy Nexus nu dispune de Flash și în general Android 4.0 nu oferă această funcție, dar ea a fost promisă sub formă de update până la finalul anului. Se pare că Adobe s-a conformat și acum avem noul Flash Player care rezolva și unele buguri din versiunile mai vechi și funcționează mai bine pe terminalele pe care era prezent deja.

Adobe Flash Player 11.1 disponibil de azi pe Galaxy Nexus și Ice Cream Sandwich!

Dacă aveți un Galaxy Nexus sau sunteți un temerar care jonglează cu ROM-urile ce includ Ice Cream Sandwich puteți încerca instalarea noului Flash Player 11 chiar acum. în ce privește viitorul acestei tehnologii, nu pot să zic decât că el este foarte scurt, iar Steve Jobs a avut dreptate... ca de obicei. Tehnologia Flash îngreunează funcționarea unui device și este o mare gaură de securitate, acestea fiind principalele argumente împotriva sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×