Samsung Galaxy A51 îşi dezvăluie specificaţiile prin GeekBench, procesorul e sub aşteptări

2.481 ori
<b>Samsung Galaxy A51 îşi dezvăluie specificaţiile prin GeekBench, procesorul e sub aşteptări</b>În 2020 Samsung are de gând să îşi extindă şi mai mult seria midrange de telefoane Galaxy A. Următoarele modele vor avea un nume cu "1" în coadă, deci ne aşteptam la Galaxy A21, A31, A51 şi restul. Samsung Galaxy A51 a început să scape deja şi azi apare..

În 2020 Samsung are de gând să îşi extindă şi mai mult seria midrange de telefoane Galaxy A. Următoarele modele vor avea un nume cu "1" în coadă, deci ne aşteptăm la Galaxy A21, A31, A51 şi restul. Samsung Galaxy A51 a început să scape deja şi azi apare în benchmark-ul GeekBench, dezvăluind câteva specificaţii.

Dacă Galaxy A50 a debutat în februarie 2019, atunci succesorul ar trebui să vină tot la începutul anului viitor. Şi având în vedere că Galaxy A50 are toate şansele la titlul de "telefonul midrange al anului" (contestat doar de Redmi Note 8 Pro), A51 va fi un smartphone foarte important. Revenind la scăpare, noul handset apare cu numele de cod SM-A515F, care obţine scorurile de 323 puncte în sub testul Single Core şi 1185 puncte în cel Multi Core. Nu rupe norma, aș zice. 

Samsung Galaxy A51 îşi dezvăluie specificaţiile prin GeekBench, procesorul e sub aşteptări

Telefonul ar trebui să vină cu procesor Exynos 9630, conform unor zvonuri mai vechi, dar în mod bizar în GeekBench apare doar cu un Exynos 9611. Ar fi ciudat să primim un upgrade aşa mic, încât aproape că nici nu s-ar simţi. Gândiţi-vă la diferenţele minuscule între Exynos 9609 de pe Motorola One Vision şi Exynos 9610 de pe Galaxy A50 şi o să vă daţi seama că Exynos 9611 nu e un upgrade destul de mare. Apropo, acest Exynos se află deja pe Galaxy A50s.

Mai aflăm şi că telefonul viitor va avea 4 GB RAM şi Android 10, cu One UI 2.0 aplicat peste. Zvonurile mai vorbesc despre 4 camere la bord şi două variante de stocare: 64 GB şi 128 GB. Prezic şi un ecran de 6.3+ inch Super AMOLED cu rezoluţie Full HD+ şi o cameră cu rezoluţie mare, poate 48 MP sau chiar 64 MP principală.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×