iPhone 2 se lanseaza in iunie

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.176 ori
<b>iPhone 2 se lanseaza in iunie</b>CNN anunta ca Apple se pregateste de un salt al vanzarilor de iPhone-uri, lansand noua generatie de astfel de terminale in vara acestui an. Comanda pentru cele 11 milioane de unitati iPhone despre care va informam intr-un articol anterior va face o...

CNN anunta ca Apple se pregateste de un salt al vanzarilor de iPhone-uri, lansand noua generatie de astfel de terminale in vara acestui an.

Comanda pentru cele 11 milioane de unitati iPhone despre care va informam intr-un articol anterior va face o diferenta clara intre modelul vechi si cel nou. Apple spera sa lanseze iPhone 2.0 inca din iunie, iar versiunea 3G a terminalului isi va face debutul la nici un an dupa lansarea modelului original. Se pare ca firma lui Steve Jobs beneficiaza de o cantitate limitata de telefoane, disponibile pentru lansare, urmand apoi cresterea productiei de handseturi in toamna lui 2008.

Exista si specialisti care afirma ca Apple exagereaza cantitatea de iPhone-uri comandate, preferand sa aiba destule unitati de rezerva si cunoscand faptul ca nu au cum sa vanda atat de multe. Un numar realist este 1 milion de iPhone-uri 3G, gata pentru lansare si 4 sau 5 milioane de unitati disponibile catre finalul anului. Stim ca iPhone 2.0 va opera in reteaua de mare viteza a celor de la AT&T si va include si functii GPS.

In ce priveste pretul, acesta este estimat la 500 de dolari pentru varianta cu mai multa memorie interna. Cu toate acestea, Apple are concurenti seriosi in 2008, cum este Sony Ericsson si al sau Xperia, sau BlackBerry 9000, eventual si un alt misterios terminal produs de RIM, dotat cu touchscreen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×