Nokia N96 va beneficia de blitz Xenon

2.820 ori
<b>Nokia N96 va beneficia de blitz Xenon</b>Conform unei informatii aparute pe forumul Esato, un reprezentant Nokia a confirmat faptul ca telefonul N96 va beneficia de un blitz Xenon, care-l va inlocui pe cel LED inainte de lansarea handsetului in cel de-al treilea trimestru al lui 2008. Aceasta...

Conform unei informatii aparute pe forumul Esato, un reprezentant Nokia a confirmat faptul ca telefonul N96 va beneficia de un blitz Xenon, care-l va inlocui pe cel LED inainte de lansarea handsetului in cel de-al treilea trimestru al lui 2008.

Aceasta inlocuire de ultim moment inseamna de fapt ca Nokia s-a grabit sa termine telefonul la timp pentru showul Mobile World Congress, de la Barcelona, pentru a-si multumi fanii si a beneficia de coverage-ul presei. Este foarte posibil ca si scaparea specificatiilor sale pe site-ul german Nokia sa fi fost un motiv de graba pentru producatorul finlandez. Ce este sigur e ca Nokia N96 va fi acum dotat cu un blitz Xenon, ca si celebrul N82.

Se pare ca acest tip de blitzuri vor deveni standard pentru telefoanele Nokia de acum incolo, dupa cum tinde sa devina si camera de 5 megapixeli pentru telefoanele din seria N. Vestea despre noul feature al lui N96 necesita confirmarea oficiala a celor de la Nokia, dar fotografii amatori se pot declara incantati de aceasta imbunatatire. La urma urmei, cunoastem dezavantejele camerei de 5 megapixeli a lui N95, dotata doar cu blitz LED.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×