iPhone 2 va include chip GPS Broadcom?

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.279 ori
<b>iPhone 2 va include chip GPS Broadcom?</b>Din seria zvonurilor despre iPhone 2, soseste si informatia conform careia urmatoarea versiune a terminalului produs de Apple va include un chip GPS Broadcom. Nu stim daca trebuie luat in calcul un asemenea zvon de vreme ce el vine pe filiera...

Din seria zvonurilor despre iPhone 2, soseste si informatia conform careia urmatoarea versiune a terminalului produs de Apple va include un chip GPS Broadcom.

Nu stim daca trebuie luat in calcul un asemenea zvon de vreme ce el vine pe filiera "ubergizmo-email-pusti-tata-mama-sotie-prietena sa care lucreaza la Apple". Se pare ca iPhone 3G va include GPS, daca este sa ne luam dupa mailul cititorului celor de la Gizmodo. Speculatiile se potrivesc cu cele ce afirma ca Broadcom va produce un chip GPS pentru noul iPhone, iar in acest caz ar putea fi vorba despre BCM4750 G-GPS.

Chipul anterior mentionat are doar 35 de milimetri patrati, fiind destul de mic pentru a se potrivi arhitecturii lui iPhone. Pe masura ce ne apropiem de luna iunie, momentul in care se speculeaza ca iPhone 3G se va lansa, vedem tot mai multe zvonuri despre terminalul companiei lui Steve Jobs. Fie ca acesta isi va face aparitia la liber in Australia, fie ca partea sa din spate va fi fabricata din plastic sau ca va fi disponibil intr-o versiune de 32GB, noul terminal ramane la fel de misterios chiar si acum cu putin inaintea lansarii sale.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×