Google Android ruleaza pe HTC TyTN II (Tilt)

2.451 ori
<b>Google Android ruleaza pe HTC TyTN II (Tilt)</b>Hackerii priceputi de la XDA-Developers se "joaca" deja cu sistemul mobil de operare pe care Google il pregateste pentru lansare in 2008, Android. Acesta a rulat pe un TyTN II, terminal HTC cunoscut si sub numele de Tilt. Dati click pe imaginea urmatoare...

Hackerii priceputi de la XDA-Developers se "joaca" deja cu sistemul mobil de operare pe care Google il pregateste pentru lansare in 2008, Android. Acesta a rulat pe un TyTN II, terminal HTC cunoscut si sub numele de Tilt. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a vizualiza un clip video, ce prezinta Android ruland pe TyTN II.

OS-ul Android ruleaza pe un build Windows Mobile 6.1 modificat pentru aceasta experienta. Partea interesanta este ca nu avem de-a face cu un inlocuitor al lui Windows Mobile, de vreme ce Android poate fi incarcat direct din memoria principala. Practic veti incarca Linux ca o aplicatie, care va incarca apoi OS-ul celor de la Google. Astfel, deducem ca Android va fi semi-disponibil pe orice platforma Windows Mobile, destul de puternica pentru a-l suporta.

Totusi, initiativa nu va fi disponibila decat pentru privilegiatii care stiu sa foloseasca un terminal performant, fara sa ii puna in pericol stabilitatea si siguranta de-a lungul emularii lui Android. Exista si zvonuri conform carora OS-ul ruleaza si pe HTC Touch (versiunea Sprint), dar fara functionalitati de telefon si touchscreen.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×