Produse evoMAG.ro

Google Android ruleaza pe HTC TyTN II (Tilt)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.264 ori
<b>Google Android ruleaza pe HTC TyTN II (Tilt)</b>Hackerii priceputi de la XDA-Developers se "joaca" deja cu sistemul mobil de operare pe care Google il pregateste pentru lansare in 2008, Android. Acesta a rulat pe un TyTN II, terminal HTC cunoscut si sub numele de Tilt. Dati click pe imaginea urmatoare...

Hackerii priceputi de la XDA-Developers se "joaca" deja cu sistemul mobil de operare pe care Google il pregateste pentru lansare in 2008, Android. Acesta a rulat pe un TyTN II, terminal HTC cunoscut si sub numele de Tilt. Dati click pe imaginea urmatoare pentru a vizualiza un clip video, ce prezinta Android ruland pe TyTN II.

OS-ul Android ruleaza pe un build Windows Mobile 6.1 modificat pentru aceasta experienta. Partea interesanta este ca nu avem de-a face cu un inlocuitor al lui Windows Mobile, de vreme ce Android poate fi incarcat direct din memoria principala. Practic veti incarca Linux ca o aplicatie, care va incarca apoi OS-ul celor de la Google. Astfel, deducem ca Android va fi semi-disponibil pe orice platforma Windows Mobile, destul de puternica pentru a-l suporta.

Totusi, initiativa nu va fi disponibila decat pentru privilegiatii care stiu sa foloseasca un terminal performant, fara sa ii puna in pericol stabilitatea si siguranta de-a lungul emularii lui Android. Exista si zvonuri conform carora OS-ul ruleaza si pe HTC Touch (versiunea Sprint), dar fara functionalitati de telefon si touchscreen.

Clip:

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×