iPhone 3G se lanseaza in iunie in "tara cangurilor"

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.189 ori
<b>iPhone 3G se lanseaza in iunie in "tara cangurilor"</b>Daca este sa ne luam dupa ultimele zvonuri, Australia va fi una dintre primele tari in care noua varianta de iPhone va fi disponibila in aceasta vara. iPhone 3G isi va face debutul triumfal in "tara cangurilor" incepand cu luna iunie, adica doar peste 2...

Daca este sa ne luam dupa ultimele zvonuri, Australia va fi una dintre primele tari in care noua varianta de iPhone va fi disponibila in aceasta vara.

iPhone 3G isi va face debutul triumfal in "tara cangurilor" incepand cu luna iunie, adica doar peste 2 luni. De parca aceasta veste n-ar fi fost indeajuns de buna, aflam si ca noul terminal produse de Apple va fi disponibil in Australia "la liber", fara obligatiile impuse de un abonament. Fanii Apple ar trebui sa ia in calcul chiar acum o excursie in aceasta tara, de vreme ce pot cumpara iPhone-uri deblocate pentru ei si prietenii lor.

In vreme ce varianta EDGE (2.5 G) de iPhone nu a impresionat in Europa si restul lumii, in comparatie cu SUA, un iPhone 3G deblocat ar fi cu siguranta mai interesant pentru publicul "Batranului Continent". Avand in vedere ca o versiune de telefon Nokia, dotata cu touchscreen este tot mai aproape de anuntul oficial, va fi interesant de observat batalia celor 2 branduri, care se va intensifica in vara.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×