iPhone 3G apare in vara lui 2008?

631 ori
<b>iPhone 3G apare in vara lui 2008?</b>Lansarea variantei 3G a lui iPhone este iminenta, dar depinde ce intelegeti prin "iminent", in acest stadiu. Ultimele zvonuri venind de la producatorul terminalului afirmau ca astazi se va lansa SDK-ul iPhone, dar vestile despre varianta 3G a terminalului...

Lansarea variantei 3G a lui iPhone este iminenta, dar depinde ce intelegeti prin "iminent", in acest stadiu. Ultimele zvonuri venind de la producatorul terminalului afirmau ca astazi se va lansa SDK-ul iPhone, dar vestile despre varianta 3G a terminalului sunt destul de neclare.

Parerea generala este ca vom vedea un iPhone 3G pe piata in aceasta vara, eventual lansat la timp pentru a sarbatori un an de existenta a terminalului care a facut furori in ultimul an. Analistii indica tot jumatatea acestui an, ca moment logic si potrivit pentru un debut de acest tip, dar reprezentantii Apple raman tacuti, iar pe Steve Jobs nu l-am mai vazut de mult tinand un discurs.

In cel mai bun caz, iPhone 3G va poposi in magazinele din toata lumea, undeva in intervalul aprilie-iunie 2008. Problema ar fi, in acest caz, faptul ca operatorul american AT&T nu ar fi gata pentru un astfel de debut, de vreme ce extinderea retelei sale 3G nu este completata. AT&T planuieste sa creasca acoperirea serviciilor sale 3G in peste 350 de piete de desfacere noi din SUA. Sa fie acesta un semn ca Europa ar putea beneficia de noul iPhone mai devreme, datorita retelelor sale 3G dezvoltate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×