Prototipul celei mai celebre clone iPhone, Meizu M8, testat la CeBIT 2008

Autor:  | Publicat în:  Meizu 4.824 ori
<b>Prototipul celei mai celebre clone iPhone, Meizu M8, testat la CeBIT 2008</b>Norocosii de la Engadgetmobile au avut in sfarsit sansa sa testeze un prototip al celei mai celebre clone de iPhone la ora actuala, Meizu M8. Dezamagirea lor a fost destul de crunta... Veti afla problemele prototipului dand click pe urmatoarea imagine...

Norocosii de la Engadgetmobile au avut in sfarsit sansa sa testeze un prototip al celei mai celebre clone de iPhone la ora actuala, Meizu M8. Dezamagirea lor a fost destul de crunta... Veti afla problemele prototipului dand click pe urmatoarea imagine pentru a fi transporati la un clip video de prezentare:

Testand acest M8, redactorii au aflat ca avem practic de-a face cu un iPhone, mai bine zis cu o "chinezarie" de iPhone, care lasa mult de dorit. Software-ul este plin de bug-uri, iar crash-urile sunt evidente si se repeta destul de des. Sa spunem ca priceperea celor de la Meizu de a-si vinde marfa este egala cu stiinta lor de limba engleza, nimic de ras la acest capitol, dar revenind la buguri, M8 este un mare esec.

Intrebati daca terminalul nu seamana prea mult cu iPhone, cei de la Meizu au negat acest lucru evident, spunand ca M8 este foarte diferit de iPhone prin... Windows Mobile. In ce priveste data la care vom vedea un handset M8 gata de livrare, desi Meizu anuntase lansarea oficiala pentru vara acestui an, prototipul ne face sa credem ca vom asista la o amanare. Banuim ca iPhone 3G va fi deja gata pana atunci, gata atat pentru public, cat si pentru a fi copiat de Meizu.

Clip video Meizu M8 (MiniOne):

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×