iPhone 3G deblocat software in premiera, surprins intr-un clip video

1.769 ori
<b>iPhone 3G deblocat software in premiera, surprins intr-un clip video</b>Prin intermediul serviciului de streaming video Qik a fost prezentata publicului solutia software de deblocare a lui iPhone 3G, la care iPhone Dev Team lucreaza din greu inca de cand telefonul a fost lansat. Iata si "infamul clip", dupa cum l-ar numi...

Prin intermediul serviciului de streaming video Qik a fost prezentata publicului solutia software de deblocare a lui iPhone 3G, la care iPhone Dev Team lucreaza din greu inca de cand telefonul a fost lansat. Iata si "infamul clip", dupa cum l-ar numi probabil angajatii Apple:

Utilizatorul MuscleNerd este autorul sau, iar softul poarta numele de "yellowsn0w" si, dupa cum puteti vedea mai sus, functioneaza perfect. In cadrul clipului, il puteti vedea pe MuscleNerd logandu-se pe iPhone-ul sau printr-un terminal, dar o varianta mai usor de utilizat a softului de deblocare va sosi fix in noaptea dintre ani.

Va avea cineva rabdarea sa pandeasca software-ul de Revelion? Sau veti opta pentru solutia clasica de deblocare hardware, folosita in special in America de Sud? Stiti probabil ce urmeaza acum... Apple va lansa un update, care sa rezolve "problema" deblocarii, iar iPhone Dev Team va trece din nou la munca, pentru a combate acest update.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×