LG Prada II disponibil acum in Europa la pretul de 600 de euro

3.019 ori
<b>LG Prada II disponibil acum in Europa la pretul de 600 de euro</b>Daca ati cumparat primul handset LG Prada si vreti mai mult, urmasul sau, Prada II tocmai a sosit in Europa, fiind disponibil la pretul de 600 de euro. LG KF900 Prada seamana foarte mult cu primul model si soseste cu un display touchscreen WQVGA de 3...

Daca ati cumparat primul handset LG Prada si vreti mai mult, urmasul sau, Prada II tocmai a sosit in Europa, fiind disponibil la pretul de 600 de euro.

LG KF900 Prada seamana foarte mult cu primul model si soseste cu un display touchscreen WQVGA de 3 inchi, cu o rezolutie de 240 x 400 pixeli, interfata full touch si suport multi-touch. Handsetul este un slider dotat cu tastatura full QWERTY, WiFi, Bluetooth si HSDPA, plus o camera de 5 megapixeli cu autofocus si lentila Schneider-Kreuznach.

Camera lui Prada II poate inregistra video la rezolutie de 720 x 480 pixeli si 30 de frame-uri pe secunda. Telefonul va sosi cu o serie de continuturi exclusive in memorie, oferite de Prada, cum ar fi colectiile sale de moda din trecut si cele mai noi modele din colectia Toamna-Iarna a acestui an.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×