Si Garmin pregateste un telefon Android pentru 2009

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.098 ori
<b>Si Garmin pregateste un telefon Android pentru 2009</b>Urmand exemplul marilor producatori de telefoane mobile, celebrul brand care a dat lumii cele mai performante GPS-uri, Garmin, a anuntat ca va lansa propriul handset Android in 2009. Intre timp, noi asteptam in continuare telefonul Nuvifone, produs de...

Urmand exemplul marilor producatori de telefoane mobile, celebrul brand care a dat lumii cele mai performante GPS-uri, Garmin, a anuntat ca va lansa propriul handset Android in 2009.

Intre timp, noi asteptam in continuare telefonul Nuvifone, produs de acestia si care sufera amanare dupa amanare. Ultima data de lansare anuntata plasa telefonul in cel de-al doilea trimestru al anului 2009, cel putin in Taiwan. Faptul ca Garmin va produce terminale Android vine ca urmare a proaspetei sale inscrieri in Open Handset Alliance, iar compania a anuntat ca acestea vor sosi pe piata in cea de-a doua jumatate a anului viitor.

Unele zvonuri indica si faptul ca e posibil ca Nuvifone sa soseasca dotat cu Android, dar Garmin infirma aceste speculatii, afirmand ca succesorii acestui handset vor folosi celebrul OS dezvoltat de OHA. Nu ne-ar deranja sa vedem un Nuvifone Android, de vreme ce acest terminal este extrem de promitator, mai ales in ce priveste aspectul functiilor navigationale, completat perfect de Google Maps si serviciile adiacente.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×