iPhone 3G disponibil acum prin Cosmote in Grecia si Bulgaria

2.158 ori
<b>iPhone 3G disponibil acum prin Cosmote in Grecia si Bulgaria</b>Cosmote a lansat ieri celebrul Apple iPhone 3G in Grecia si Bulgaria, terminalul fiind disponibil in prima tara cu abonamente ce pornesc de la 7,6, respectiv 20 de euro. Grupul grecesc opereaza in aceste 2 tari prin intermediul filialelor Cosmote Grecia...

Cosmote a lansat ieri celebrul Apple iPhone 3G in Grecia si Bulgaria, terminalul fiind disponibil in prima tara cu abonamente ce pornesc de la 7,6, respectiv 20 de euro.
Grupul grecesc opereaza in aceste 2 tari prin intermediul filialelor Cosmote Grecia si Globul. Aflati ca in Bulgaria, abonamentele ajung de la 7.6 euro la 12. euro, iar terminalul poate costa intre 418 si 526 euro. In Grecia, abonamentele sunt disponibile in variante cuprinse intre 20 si 90 de euro, iar iPhone 3G poate fi achizitionat la preturi cuprinse intre 50 si 473 de euro.

Cosmote este un operator puternic prezent si in Romania, unde ocupa locul 3 pe piata telefoniei mobile, cu 5.2 milioane de clienti si o acoperire de 98% din populatia tarii. Va urma oare o lansare a lui iPhone 3G prin Cosmote Romania, in conditiile in care Orange vinde deja acest handset de ceva timp?

Via: [Pescurt.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×