Palm anunta pierderi importante in ultimul trimestru

1.143 ori
<b>Palm anunta pierderi importante in ultimul trimestru</b>Actiunile Palm Inc. au scazut usor vineri, dupa ce producatorul de smartphone-uri a anuntat pierderi semnificative in ultimul trimestru, analistii afirmand ca aceste rezultate sunt irelevante. Modelele Treo si Centro ale celor de la Palm au pierdut orice...

Actiunile Palm Inc. au scazut usor vineri, dupa ce producatorul de smartphone-uri a anuntat pierderi semnificative in ultimul trimestru, analistii afirmand ca aceste rezultate sunt irelevante.

Modelele Treo si Centro ale celor de la Palm au pierdut orice duel cu Apple iPhone, sau cu BlackBerry-urile produse de RIM si doar modelul Pre mai poate salva brandul, dupa lansarea sa, in aceasta vara. Intre timp, compania dispune de sume mari pentru a ramane in viata artificial. Palm Pre va fi lansat prin intermediul operatorului Sprint Nextel, urmand sa soseasca apoi in Europa in a doua jumatate a anului.

Jonathan Goldberg, de la Deutsche Bank afirma ca se asteapta ca Palm sa vanda cel putin 1 milion de unitati ale lui Pre in acest an, cu mult mai putine decat iPhone, dar totusi o performanta pentru Palm. Cu doar 2 zile in urma, producatorul american anunta pierderi nete de 98 de milioane de dolari, pentru cel de-a treilea trimestru fiscal, incheiat pe 27 februarie, in comparatie cu pierderile de 57 de milioane, din urma cu un an.

Via: [Businessweek.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×