Primul smartphone HTC cu chipset Nvidia Tegra, scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.855 ori
<b>Primul smartphone HTC cu chipset Nvidia Tegra, scapat pe web</b>Cu doar cateva luni in urma, privirea ni se oprea asupra unei foarte interesante liste care includea majoritatea terminalelor pe care HTC le pregateste pentru lansare in 2009. Iata ca lista a fost completata ieri de catre cei de la FuzeMobility, care au...

Cu doar cateva luni in urma, privirea ni se oprea asupra unei foarte interesante liste care includea majoritatea terminalelor pe care HTC le pregateste pentru lansare in 2009. Iata ca lista a fost completata ieri de catre cei de la FuzeMobility, care au pus mana pe un spreadsheet ce ofera noi detalii in legatura cu smartphone-urile, ba chiar mentioneaza si cateva nume noi.

Printre acestea se numara HTC Star, Superstar, Tachi, Chief si Captain. Cel din urma handset ruleaza Windows Mobile 6.1 si vine cu un display QVGA, specificatii intalnite si la Chief W. Particula "W" indica faptul ca avem de-a face cu un "world phone", care suporta conectivitate dual CDMA si GSM. Chief si Captain ar putea si HTC Cedar si Willow, sub nume de cod mai vechi.

HTC devices

Tachi aminteste de HTC Twin si ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional, in vreme ce display-ul sau VGA are o diagonala de 2.8 inchi. Star poate foarte bine sa fie HTC Firestone, iar adevaratul hit al acestei noi liste este Superstar, terminal dotat cu chipsetul Nvidia AP16. Acesta ar putea fi bazat pe platforma nVidia APX Tegra, pe care o asteptam cu nerabdare.

Superstar vine cu un display WVGA de 3.7 inchi si este un terminal multimedia care va impresiona cu siguranta publicul in 2009.

Via: [Gsmdome.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×