iPhone 3G in curand si modem wireless?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.317 ori
<b>iPhone 3G in curand si modem wireless?</b>Dupa ce Apple a banat din App Store o aplicatie care transforma iPhone 3G intr-un modem wireless, exista zvonuri care afirma ca producatorul este gata sa lanseze o aplicatie proprie de acest gen. Zvonurile sunt bazate pe un presupus email trimis de Steve...

Dupa ce Apple a banat din App Store o aplicatie care transforma iPhone 3G intr-un modem wireless, exista zvonuri care afirma ca producatorul este gata sa lanseze o aplicatie proprie de acest gen.

Zvonurile sunt bazate pe un presupus email trimis de Steve Jobs catre un utilizator, nemultumit de faptul ca AT&T ofera un abonament date in tandem cu oportunitatea de a utiliza un BlackBerry ca modem pentru laptop. CEO-ul Apple afirma ca este de acord cu nemultumirea clientului si ca Apple discuta deja ideea cu AT&T, semnand mailul "Trimis de pe iPhone-ul meu", specific pentru Steve Jobs.

Producatorul software Nullriver lansase deja o aplicatie de tethering intre laptopuri si iPhone 3G, dar aceasta a fost retrasa de pe App Store de catre Apple. Dupa ce initial softul fusese aprobat, el a fost retras pentru "recenzie tehnice", conform unei note primita de CEO-ul Nullriver de la Apple. De pe ZDnet aflam ca retragerea aplicatiei a venit ca urmare a plangerilor AT&T, care incearca sa protejeze una din uriasele sale surse de venit.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×