iPhone 3G in curand si modem wireless?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.440 ori
<b>iPhone 3G in curand si modem wireless?</b>Dupa ce Apple a banat din App Store o aplicatie care transforma iPhone 3G intr-un modem wireless, exista zvonuri care afirma ca producatorul este gata sa lanseze o aplicatie proprie de acest gen. Zvonurile sunt bazate pe un presupus email trimis de Steve...

Dupa ce Apple a banat din App Store o aplicatie care transforma iPhone 3G intr-un modem wireless, exista zvonuri care afirma ca producatorul este gata sa lanseze o aplicatie proprie de acest gen.

Zvonurile sunt bazate pe un presupus email trimis de Steve Jobs catre un utilizator, nemultumit de faptul ca AT&T ofera un abonament date in tandem cu oportunitatea de a utiliza un BlackBerry ca modem pentru laptop. CEO-ul Apple afirma ca este de acord cu nemultumirea clientului si ca Apple discuta deja ideea cu AT&T, semnand mailul "Trimis de pe iPhone-ul meu", specific pentru Steve Jobs.

Producatorul software Nullriver lansase deja o aplicatie de tethering intre laptopuri si iPhone 3G, dar aceasta a fost retrasa de pe App Store de catre Apple. Dupa ce initial softul fusese aprobat, el a fost retras pentru "recenzie tehnice", conform unei note primita de CEO-ul Nullriver de la Apple. De pe ZDnet aflam ca retragerea aplicatiei a venit ca urmare a plangerilor AT&T, care incearca sa protejeze una din uriasele sale surse de venit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×