iPhone 3G si firmware-ul 2.0: zilele de dupa

1.294 ori
<b>iPhone 3G si firmware-ul 2.0: zilele de dupa</b>Dupa ce nebunia iPhone 3G a atins apogeul cu 3 zile in urma, apele s-au mai calmat si asteptam riposta gigantilor Nokia, Sony Ericsson, Samsung si Motorola, fara a uita evident de LG. Dupa un weekend nebun si branduit Apple a venit momentul concluziilor,...

Dupa ce nebunia iPhone 3G a atins apogeul cu 3 zile in urma, apele s-au mai calmat si asteptam riposta gigantilor Nokia, Sony Ericsson, Samsung si Motorola, fara a uita evident de LG. Dupa un weekend nebun si branduit Apple a venit momentul concluziilor, cat iPhone-ul 3G mai este cald.

Blogurile de specialitate ne informeaza ca masele de fani Apple continua sa se aseze la cozi in fata magazinelor operatorilor sau a Apple Store-urilor din toata lumea. Nu se pune problema unor stocuri epuizate inca, dar ne asteptam ca peste maxim o saptamana sa auzim si zvonuri de acest gen. De asemenea, aflam ca unele dintre noile iPhone-uri prezinta o usoara tenta galbena a ecranului, vizibila doar daca puneti 2 handseturi unul langa altul.

Si primul iPhone a avut probleme cu display-ul, dar doar in cazul catorva unitati "ratacite" iar povestea s-ar putea repeta si in cazul lui iPhone 3G. Totusi, Bob Borchers, senior director al Apple afirma ca exista modificari la temperatura culorii ecranului, cu scopul de a face display-ul sa afiseze culori mai vii.

La capitolul vesti bune, cei de la Engadgetmobile ne informeaza ca handsetul celor de la Apple s-a comportat excelent la un test GPS prin New York, folosind aplicatia Google Maps. Revenind la defecte, aflam ca semnalul 3G nu este exceptional, cel putin la capitolul receptie, dar acest comportament al telefonului variaza si in functie de reteaua in care el este utilizat. Cei de la iPhone-dev au reusit sa puna in functiune BootNeuter, care a operat pe un iPhone de prima generatie upgradat la firmware-ul 2.0, asta in vreme ce MobileMe este supraincarcat si functioneaza greu.

Toate bune si frumoase pana acum pentru Apple, cel putin in ce priveste fanatismul fanilor si faptul ca blogurile sunt relativ rezervate la capitolul critica. Parerea generala este totusi ca iPhone 3G este "bunicel", dar firmware-ul 2.0 este extrem de daunator pentru handset si plin de buguri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×