iPhone 3G starneste nerabdare si agita spiritele cu ... o cutie de carton

Autor:  | Publicat în:  Apple 973 ori
<b>iPhone 3G starneste nerabdare si agita spiritele cu ... o cutie de carton</b>Poti defini isteria in legatura cu un produs atunci cand o cutie de carton inscriptionata Apple devine subiect de stire. In timp ce asteptam lansarea terminalului 3G produs de Apple, fanaticii brandului au descoperit o cutie cu logo-ul Apple si pe care...

Poti defini isteria in legatura cu un produs atunci cand o cutie de carton inscriptionata Apple devine subiect de stire. In timp ce asteptam lansarea terminalului 3G produs de Apple, fanaticii brandului au descoperit o cutie cu logo-ul Apple si pe care sta scris cu litere de-o schioapa "a nu se deschide pana pe 10 iunie 2008".

In cazul in care data nu se potriveste cu momentul lansarii lui Apple iPhone 3G, trebuie sa aflati ca pentru australieni, debutul telefonului va avea loc pe 10 iunie, din cauza diferentelor de fus orar. Cutii similare au fost livrate la numeroase reprezentante din Australia si SUA, iar speculatiile afirma ca acestea sunt modele demonstrative ale lui iPhone 3G.

Intre timp mii de cutii nemarcate si-au facut aparitia la centrul de distributie Quanta din Fremont, California. Acolo se afla producatorul lui iPhone, iar sistemul postal al orasului este supraincarcat de livrarile Apple. AppleInsider ne informeaza ca angajatii de la cladirea Quanta sunt foarte activi si nu dau detalii despre munca lor. Sa se apropie o noua isterie iPhone, de aceasta data la un nivel si mai pronuntat?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×