iPhone 3G redefinit sub forma de concept

Autor:  | Publicat în:  Apple 946 ori
<b>iPhone 3G redefinit sub forma de concept</b>Daca imaginea pe care tocmai v-am prezentat-o cu Apple iPhone 3G nu va multumeste, puteti admira conceptul lui Isamu Sanada, care si-a imaginat cum va arata urmatoarea generatie de iPhone-uri. Telefonul are marginile foarte bine delimitate si are un...

Daca imaginea pe care tocmai v-am prezentat-o cu Apple iPhone 3G nu va multumeste, puteti admira conceptul lui Isamu Sanada, care si-a imaginat cum va arata urmatoarea generatie de iPhone-uri.

Telefonul are marginile foarte bine delimitate si are un design perfect dreptunghiular, fara margini prea rotunjite. Handsetul opereaza inca in reteaua AT&T, chiar si in conceptul lui Isamu Sanada, iar interfata este una similara cu cea de pe primul iPhone. Nu apreciem felul in care arata marginile (superioara si inferioara) care delimiteaza touchscreen-ul, dar cea din partea de sus gazduieste difuzorul telefonului si camera sa pentru videoconvorbiri.

Apple 3G concept

Admiram handsetul in mod landscape, dar persista senzatia ca touchscreen-ul este mult mai mic decat ar fi putut fi. Vazusem cu cateva saptamani in urma un concept de iPod Touch caruia i se atasa camera, sub forma unui accesoriu de mici dimensiuni. Sa fie aceasta solutia pentru a obtine un full touchscreen cu adevarat "full"?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×