WWDC a debutat: Safari 4, o noua versiune de MacBook si TomTom pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.414 ori
<b>WWDC a debutat: Safari 4, o noua versiune de MacBook si TomTom pe iPhone</b>Iata ca faimosul show WWDC a debutat, sub bagheta magica a celor de la Apple, care inainte de a anunta noul iPhone, ne tin pe jar si ne prezinta restul produselor care le imbogatesc portofoliul. Este vorba de noi variante de MacBook, Safari 4 si solutia...

Iata ca faimosul show WWDC a debutat, sub bagheta magica a celor de la Apple, care inainte de a anunta noul iPhone, ne tin pe jar si ne prezinta restul produselor care le imbogatesc portofoliul. Este vorba de noi variante de MacBook, Safari 4 si solutia navigationala TomTom, acum si pe iPhone.

MacBook-ul de 15 inchi, in noua sa versiune va beneficia de aceeasi baterie cu cea a modelului de 17 inchi, o unitate Li-Polymer, garantand pana la 7 ore de viata a terminalului. Aflam si ca acest laptop vine cu un slot SD, in locul celui ExpressCard, iar lista sa de specificatii include pana la 8 GB RAM, HDD de 500 GB sau SSD de 256 GB si un procesor Core 2 Duo de pana la 3.06 GHz. Toate acestea la pretul de 1699 de dolari.

Produsul este disponibil chiar de azi in SUA, iar modelul de 17 inchi are si el un pret mai redus acum, 2499 dolari. Seria MacBook Pro va primi de asemenea un model de 13 inchi, care porneste de la pretul de 1199 dolari si vine cu 2 GB DDR 3 RAM si HDD de 160 GB. WWDC a continuat apoi cu o prezentare a OS-ului Snow Leopard, care va suporta Exchange, va veni cu o functie Finder mai avansata si o instalare cu 45% mai rapida.

Tot astazi, Apple a lansat oficial Safari 4 pentru Leopard, Tiger si Windows. Browserul a obtinut scorul de 100/100 in benchmarkul Acid3, in vreme ce IE8 ar fi obtinut 21/100. Cautarea pe aceasta versiune de Safari functioneaza excelent iar Google Maps este extrem de rapid.

Pana acum, vestea serii a fost faptul ca solutia navigationala a celor de la TomTom va sosi pe iPhone. Aplicatia este foarte rapida si user-friendly, vine cu sistem de ghidare vocala si chiar cu un accesoriu special pentru handsetul Apple, car kitul TomTom. Terminalul poate fi folosit in mod portrait sau landscape si aflam ca aplicatia va sosi pe iPhone in aceasta vara.

Vom reveni cu informatii de indata ce noul iPhone 3GS este lansat! Ramaneti pe Mobilissimo!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×