iPhone 3GS, o noua modalitate de jailbreak: purplera1n

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.118 ori
<b>iPhone 3GS, o noua modalitate de jailbreak: purplera1n</b>Posesorii unui iPhone 3GS vor avea de acum incolo sansa de a-si debloca terminalul prin jailbreak, folosind proaspat lansatul soft purplera1n, creat de catre developerul George Hotz. Purplera1n poate fi descarcat de aici si va necesita utilizarea unui PC...

Posesorii unui iPhone 3GS vor avea de acum incolo sansa de a-si debloca terminalul prin jailbreak, folosind proaspat lansatul soft purplera1n, creat de catre developerul George Hotz.

Purplera1n poate fi descarcat de aici si va necesita utilizarea unui PC cu Windows (Windows 7 si Mac nu sunt suportate inca), a unui iPhone 3GS cu firmware 3.0 si a cele mai noi versiuni iTunes. Retineti faptul ca acest soft este disponibil in varianta beta, astfel ca va trebui sa faceti backup terminalului dumneavoastra, pentru a evita problemele.

Instalarea softului se face destul de usor: conectati iPhone-ul la PC, dati click pe optiunea "make it ra1n", la bootup rulati Freeze (aplicatia de instalare a lui purplera1n) si apoi va urma un proces destul de intuitiv de instalare. Mai multe detalii aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×