Samsung MBP200, un micro proiector disponibil acum in Europa

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.826 ori
<b>Samsung MBP200, un micro proiector disponibil acum in Europa</b>Prezentat oficial in luna martie a acestui an, in acelasi timp cu telefonul Samsung i7410 (cu proiector incorporat), noul micro proiector Samsung MBP200 este de abia acum disponibil pe piata europeana. &nbsp; El este comercializat in Germania deocamdata,...

Prezentat oficial in luna martie a acestui an, in acelasi timp cu telefonul Samsung i7410 (cu proiector incorporat), noul micro proiector Samsung MBP200 este de abia acum disponibil pe piata europeana.

El este comercializat in Germania deocamdata, desi era programat pentru lansare in luna mai. MBP200 masoara 110 x 49 x 19 mm si poate proiecta imagini clare la rezolutii de 480 x 320 pixeli. Handsetul vine cu un display QVGA de 2.2 inchi, o tastatura touch sensitive, player audio si video, optiune de vizionare a imaginilor si un jack audio de 3.5 mm.

In plus, micro proiectorul incorporeaza un slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB. Samsung MBP200 costa in jur de 499 de euro in Germania si il asteptam si pe piata romaneasca, eventual in tandem cu un telefon Samsung high end.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×