iPhone 4 soseste la Vodafone Romania, confirmat oficial!

1.613 ori
<b>iPhone 4 soseste la Vodafone Romania, confirmat oficial!</b>Dupa ce am aflat cateva din surprizele pe care Vodafone ni le pregateste pentru perioada urmatoare, iata ca si iPhone 4 este confirmat chiar pe site-ul operatorului. Nu avem inca o data de lansare, dar stim ca terminalul va sosi "in curand". &nbsp; Ultima...

Dupa ce am aflat cateva din surprizele pe care Vodafone ni le pregateste pentru perioada urmatoare, iata ca si iPhone 4 este confirmat chiar pe site-ul operatorului. Nu avem inca o data de lansare, dar stim ca terminalul va sosi "in curand".

Ultima oara cand era adus in discutie acest handset si versiunea pentru Vodafone, a fost mentionat un pret de 350 de euro, de care a beneficiat un client persoana juridica. Oferta includea un iPhone 4 de 16 GB, cu prelungire a abonamentului pe 24 de luni si activarea extraoptiunii Internet Mobil 1 GB de 11.99 euro pe luna.

In vreme ce Vodafone Romania se pregateste sa lanseze terminalul, Orange ar putea lansa o contraoferta care ar face ca noul iPhone sa fie cel mai ieftin din Europa, la 99 de euro. Desi aceasta oferta nu s-a concretizat inca, sosirea handsetului prin Vodafone e doar o chestiune de zile, sau saptamani.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×