iPhone 4 soseste la Vodafone Romania, confirmat oficial!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.586 ori
<b>iPhone 4 soseste la Vodafone Romania, confirmat oficial!</b>Dupa ce am aflat cateva din surprizele pe care Vodafone ni le pregateste pentru perioada urmatoare, iata ca si iPhone 4 este confirmat chiar pe site-ul operatorului. Nu avem inca o data de lansare, dar stim ca terminalul va sosi "in curand". &nbsp; Ultima...

Dupa ce am aflat cateva din surprizele pe care Vodafone ni le pregateste pentru perioada urmatoare, iata ca si iPhone 4 este confirmat chiar pe site-ul operatorului. Nu avem inca o data de lansare, dar stim ca terminalul va sosi "in curand".

Ultima oara cand era adus in discutie acest handset si versiunea pentru Vodafone, a fost mentionat un pret de 350 de euro, de care a beneficiat un client persoana juridica. Oferta includea un iPhone 4 de 16 GB, cu prelungire a abonamentului pe 24 de luni si activarea extraoptiunii Internet Mobil 1 GB de 11.99 euro pe luna.

In vreme ce Vodafone Romania se pregateste sa lanseze terminalul, Orange ar putea lansa o contraoferta care ar face ca noul iPhone sa fie cel mai ieftin din Europa, la 99 de euro. Desi aceasta oferta nu s-a concretizat inca, sosirea handsetului prin Vodafone e doar o chestiune de zile, sau saptamani.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×