iPhone 4 are din nou probleme cu antena, acum și pe Verizon... dar doar pentru cei care caută nod În papură (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.981 ori
<b>iPhone 4 are din nou probleme cu antena, acum și pe Verizon... dar doar pentru cei care caută nod În papură (Video)</b>După celebrul scandal "Antennagate", care viza problemele cu semnalul lui iPhone 4 și antena sa defectuoasă, iată că și versiunea pentru Verizon a terminalului are probleme. Acestea sunt unele mai minore decât în cazul variantei AT&T și implică...

După celebrul scandal "Antennagate", care viza problemele cu semnalul lui iPhone 4 și antena sa defectuoasă, iată că și versiunea pentru Verizon a terminalului are probleme. Acestea sunt unele mai minore decât în cazul variantei AT&T și implică acum o strângere în pumni (sau ambele mâini) a telefonului pentru a pierde semnalul.

Vă reamintim că rama metalică (de pe margine) a terminalului este și antena acestuia și evident că atingerea sa va influența semnalul, în special în zonele cu acoperire scăzută. Ei bine, în cazul lui iPhone 4 cu branding Verizon smartphone-ul necesită o apucare mai sănătoasă și nu doar o atingere laterală.

șansele sunt mici să fie vreodată nevoie să țineți telefonul atât de mult acoperit cu mâinile încât să afectați semnalul, plus că nu vă veți întâlni cu această variantă CDMA, decât dacă vă aflați în SUA. Oare iPhone 5 va scăpa definitiv de orice problemă de acest gen, optând pentru un nou mod de a încorpora antena în telefon? Vom afla în iunie!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×