Duelul terminalelor Android: HTC Hero versus Motorola Backflip

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.287 ori
<b>Duelul terminalelor Android: HTC Hero versus Motorola Backflip</b>Cei de la laptopmag au o initiativa interesanta, care presupune o competitie intre terminalele ce ruleaza Android, luate 2 cate 2. Runda asupra careia am aruncat o privire le implica pe HTC Hero si Motorola Backflip. &nbsp; &nbsp; Printre duelurile deja...

Cei de la laptopmag au o initiativa interesanta, care presupune o competitie intre terminalele ce ruleaza Android, luate 2 cate 2. Runda asupra careia am aruncat o privire le implica pe HTC Hero si Motorola Backflip.

Printre duelurile deja disputate se numara Droid Eris versus Motorola Cliq (castigat de primul) si HTC EVO 4G versus Cliq XT (castigat de primul). Va reamintim ca Motorola Backflip este vandut de catre AT&T, in vreme ce HTC Hero este disponibil prin Sprint. In spatele lui Backflip se afla o masinarie enorma de PR a celor de la  AT&T, care tine loc de aprecieri pozitive la adresa handsetului, extrem de criticat in recenzii.

Acest model Moto reprezinta un experiment nereusit, prin prisma designului sau unic, ce implica o tastatura cu mecanism mobil inversat si o parte din spate cu suport touch. Specificatiile lui Backflip includ un display touch de 3.1 inchi, cu rezolutie de 480 x 320 pixeli, un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 MHz si interfata MOTOBLUR.

Handsetul se dueleaza cu Hero, telefon care vine cu un ecran touch capacitiv de 3.2 inchi, cu rezolutie de 480 x 32 pixeli, un procesor de 528 MHz si 512 MB ROM. In partea din spate a acestui HTC se afla o camera de 5 megapixeli, din pacate fara blitz, iar de input se va ocupa o tastatura virtuala. Hero costa pana acum 179 de dolari, dar este disponibil chiar acum la pretul de 99 dolari, castigand destul de lejer duelul cu Backflip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×