iPhone 4 dual SIM acum o realitate, cu ajutorul carcasei Vooma Peel PG92

1.998 ori
<b>iPhone 4 dual SIM acum o realitate, cu ajutorul carcasei Vooma Peel PG92</b>Deși trebuie să recunosc că un accesoriu pentru iPhone cu numele de Vooma nu prea îmi inspira lucruri plăcute, cei care doresc un terminal Apple dual SIM vor fi dispuși să accepte și astfel de denumiri de dragul unui upgrade hardware. Da, ați...

Deși trebuie să recunosc că un accesoriu pentru iPhone cu numele de Vooma nu prea îmi inspira lucruri plăcute, cei care doresc un terminal Apple dual SIM vor fi dispuși să accepte și astfel de denumiri de dragul unui upgrade hardware. Da, ați înțeles bine: posesorii de iPhone 4S și iPhone 4 își vor transforma telefonul într-unul dual SIM folosind acest accesoriu.

Vooma Peel PG92 este o carcasă unică, ce necesită un iPhone cu jailbreak și adaugă încă un slot SIM pe device. în ce constă inedita carcasă? Ei bine, accesoriul Vooma include o baterie de rezervă și cam toate componentele unui telefon de bază, deci practic lipiți încă un mini-telefon low end pe spatele unui iPhone, dacă ar fi să mă exprim în termeni simpli. Apoi veți avea nevoie de jailbreak și o aplicație Vooma pentru ca totul să functioneze fără probleme.

Trebuie doar să introduceți cartela SIM cea nouă și veți putea efectua apeluri de pe iPhone folosind două numere. Deocamdată produsul este în faza de testare și puteți chiar să aveți acces la unul dacă vă înscrieți aici și suntei curioși. Interesant e faptul că Peel PG92 vine cu propriul dialer, unul imprumutat de la Apple și "decupat" cu destul de multă brutalitate, amintind mai degrabă de un screenshot al interfatei obișnuite.

Ce părere aveți despre acest hack hardware?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×