Cum au gândit lansarea lui iPhone 4S: Vodafone, Orange și Cosmote?

2.610 ori
<b>Cum au gândit lansarea lui iPhone 4S: Vodafone, Orange și Cosmote?</b>în noaptea dintre 10/11 octombrie 2011 de la ora 00.00 va fi disponibil iPhone 4S în România, în mod oficial. Portofoliul de abonamente a fost anunțat deja și v-am vorbit despre el - aici. Veți vedea că modul de lansare este diferit și...

în noaptea dintre 10/11 noiembrie 2011 de la ora 00.00 va fi disponibil iPhone 4S în România, în mod oficial. Portofoliul de abonamente a fost anunțat deja și v-am vorbit despre el - aici. Veți vedea că modul de lansare este diferit și perspectivele sunt interesante.

Vodafone mizează pe un buzz cât mai mare și invită cât mai multă lume la magazinul lor din Plaza România în data de 10 octombrie 2011 de la ora 22.00. Promit multe surprize și vedete autohtone ca Andreea Raicu, Cabral Ibacka și-au anunțat prezența. Au dus o campanie puternică și în social media prin intermediul blogurilor sau pe facebook.

iPhone 4S Orange

Orange are o altă abordare gândită pe experiența hands-on a celor interesați de cel mai nou smartphone Apple. Și ei au ales ora 22.00 , locul de întâlnire este Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

iPhone 4S Cosmote

Cosmote pare ceva mai timid și nu organizează un eveniment la ora 00.00 ci spune că smartphone-ul iPhone 4S va fi în stocurile magazinelor și cei interesați pot veni să-l vadă la lucru în peste 250 de magazine din toată țara.

M-ar interesa și mai mult să văd niște date legate de numărul de iPhone 4S vândut de fiecare operator de telefonie în parte. Vodafone pare a atrage atenția printr-o campanie de promovare mai agresivă și centrată pe social media, Orange merge pe o idee similară, dar cu mai puțin marketing încorporat, iar Cosmote adoptă o lansare tăcută.

iPhone 4S îl văd ca un model intermediar care pregătește terenul pentru ceea ce va fi iPhone 5 cu un alt design, un display mai mare. Nu știu dacă este cazul, dar amintesc noutățile integrate în iPhone 4S: procesor dual-core la 800 MHz, Siri - asistent vocal, cameră de 8 Megapixeli, 3G cu viteze de download de 14.4 Mbps.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×