iPhone 4 versus HTC EVO 4G versus Droid Incredible

2.047 ori
<b>iPhone 4 versus HTC EVO 4G versus Droid Incredible</b>Acum ca noul iPhone 4 a fost prezentat oficial de Steve Jobs la WWDC 2010, avem un nou smartphone cu care sa comparam hiturile de pe piata, gen HTC EVO 4G sau Droid Incredible. Sa vedem daca noul handset produs de Apple se ridica la inaltimea rivalilor...

Acum ca noul iPhone 4 a fost prezentat oficial de Steve Jobs la WWDC 2010, avem un nou smartphone cu care sa comparam hiturile de pe piata, gen HTC EVO 4G sau Droid Incredible. Sa vedem daca noul handset produs de Apple se ridica la inaltimea rivalilor sai, analizand informatiile din urmatorul infografic.

La capitolul diagonala, Apple iPhone 4 sta cel mai prost, cu doar 3.5 inchi, versus cei 4.3 inchi ai lui EVO 4G sau cei 3.7 ai lui Droid Incredible. Totusi, telefonul Apple compenseaza printr-o rezolutie superioara, de 960 x 640 pixeli, versus cea de 480 x 800 pixeli de pe terminalele HTC. La sectiunea procesor si RAM ne este greu sa ne pronuntam, de vreme ce stim ca iPhone 4 se bazeaza pe un chip Apple A4, iar cantitatea sa de RAM este necunoscuta.

Totusi, descoperim ca EVO 4G si Droid Incredible se bazeaza pe procesoare de 1 GHz, in vreme ce primul terminal foloseste 512 MB RAM, iar Incredible 576. Va trebui sa testam toate cele 3 terminale in paralel pentru a decide care este cel mai rapid, dar pana atunci sa vedem care smartphone este cel mai bun la capitolul spatiu de stocare.

iPhone 4 poate oferi pana la 32 GB memorie interna, in vreme ce terminalele din graficul de mai sus ofera fie 1 GB memorie interna plus slot microSD, in cazul lui HTC EVO 4G, fie 8 GB memorie interna si un slot microSD, in cazul lui Droid Incredible. Apple pierde si aceasta batalie... In ce priveste bateria, handsetul Apple pare castigator, cu 300 de ore de functionare in standby, versus 146 de ore, performanta atinsa de ambele terminale HTC cu care rivalizeaza.

EVO 4G aduce ca bonus WiMAX, la capitolul conectivitate, iar iPhone 4 sufera in privinta camerei, dotata doar cu un senzor de 5 megapixeli, versus cele de 8MP de pe handseturile HTC. Pretul avantajeaza de asemenea modelele HTC, care costa in jur de 200 de dolari, cu abonamente pe 2 ani. La acelasi pret, puteti obtine doar un iPhone 4 de 16 GB.

La prima vedere, castigatorul este Droid Incredible... ce spuneti?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×