Sony Ericsson W150i TeaCake, un Walkman bazat pe Android

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.007 ori
<b>Sony Ericsson W150i TeaCake, un Walkman bazat pe Android</b>Iata ca dupa o perioada de aparenta acalmie, Sony Ericsson revine pe piata cu un nou model Walkman, W150i TeaCake. Acesta reprezinta o premiera prin faptul ca ruleaza Android si puteti admira terminalul in imaginea urmatoare: &nbsp; &nbsp; Sony Ericsson...

Iata ca dupa o perioada de aparenta acalmie, Sony Ericsson revine pe piata cu un nou model Walkman, W150i TeaCake. Acesta reprezinta o premiera prin faptul ca ruleaza Android si puteti admira terminalul in imaginea urmatoare:

Sony Ericsson W150i seamana ca design cu SE XPERIA X10 mini si din cate putem vedea pare a fi mai degraba un candybar cu ecran touch, decat un handset cu tastatura fizica. Aflam si ca noul model vine cu un display touch de 2.6 inchi, cu rezolutie QVGA, o camera de 5 megapixeli si fatete interschimbabile.

Sistemul de operare al telefonului va fi completat de o interfata customizata de Sony Ericsson, iar in ce priveste lansarea acestui Walkman, ea va avea loc in luna iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×