iPhone 4G, acum in varianta alba, scapat pe web

1.567 ori
<b>iPhone 4G, acum in varianta alba, scapat pe web</b>"Inca o saptamana, inca o scapare de iPhone 4G"... pare a fi deviza celor de la Apple in ultima vreme. Dupa ce un angajat al companiei din Cupertino a pierdut un prototip de iPhone 4G intr-un bar, iar un site vietnamez a pus mana pe o versiune updatata a...

"Inca o saptamana, inca o scapare de iPhone 4G"... pare a fi deviza celor de la Apple in ultima vreme. Dupa ce un angajat al companiei din Cupertino a pierdut un prototip de iPhone 4G intr-un bar, iar un site vietnamez a pus mana pe o versiune updatata a handsetului, iata-l acum si in varianta alba in imaginea urmatoare.

Postata de site-ul chinez Apple.pro, imaginea reprezinta noua generatie de iPhone, handsetul fiind aproape complet asamblat. Diferenta dintre acest model si cele scapate anterior este reprezentata de fatada alba a terminalului.

Urmatoarea perioada va fi plina de zvonuri, concepte si scapari pe web, avand in vedere ca mai sunt 14 zile ramase pana la marele anunt al lui Steve Jobs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×