iPhone 4G, acum in varianta alba, scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.526 ori
<b>iPhone 4G, acum in varianta alba, scapat pe web</b>"Inca o saptamana, inca o scapare de iPhone 4G"... pare a fi deviza celor de la Apple in ultima vreme. Dupa ce un angajat al companiei din Cupertino a pierdut un prototip de iPhone 4G intr-un bar, iar un site vietnamez a pus mana pe o versiune updatata a...

"Inca o saptamana, inca o scapare de iPhone 4G"... pare a fi deviza celor de la Apple in ultima vreme. Dupa ce un angajat al companiei din Cupertino a pierdut un prototip de iPhone 4G intr-un bar, iar un site vietnamez a pus mana pe o versiune updatata a handsetului, iata-l acum si in varianta alba in imaginea urmatoare.

Postata de site-ul chinez Apple.pro, imaginea reprezinta noua generatie de iPhone, handsetul fiind aproape complet asamblat. Diferenta dintre acest model si cele scapate anterior este reprezentata de fatada alba a terminalului.

Urmatoarea perioada va fi plina de zvonuri, concepte si scapari pe web, avand in vedere ca mai sunt 14 zile ramase pana la marele anunt al lui Steve Jobs.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×