Noi terminale HTC scapa pe web: Hengshan si Huashan, ruleaza Windows Phone 7

1.539 ori
<b>Noi terminale HTC scapa pe web: Hengshan si Huashan, ruleaza Windows Phone 7</b>Una e vedem scapat pe web un handset HTC cu specificatii complete si chiar imagini, dar e total altceva sa descoperim 2 nume noi de smartphone-uri intr-o baza de date. Dupa ce am aflat cu cateva zile in urma detalii despre un viitor telefon Android HTC...

Una e vedem scapat pe web un handset HTC cu specificatii complete si chiar imagini, dar e total altceva sa descoperim 2 nume noi de smartphone-uri intr-o baza de date. Dupa ce am aflat cu cateva zile in urma detalii despre un viitor telefon Android HTC Vision, iata ca taiwanezii mai pregatesc inca 2 modele: Huashan si Hengshan.

Acestea sunt terminale Windows Phone 7, iar HengShan este cunoscut si drept T5588. HTC Huashan foloseste un ecran cu rezolutie de 480 x 800 pixeli si exista speculatii care afirma ca acesta ar fi de fapt modelul Mondrian, de asemenea scapat pe web recent. HTC Hengshan vine cu un display cu rezolutie de 320 x 480 pixeli si trebuie mentionat ca ambele handseturi se folosesc de tastaturi virtuale, renuntand la cele fizice.

Numele de origine asiatica ale acestor modele ar putea indica faptul ca ele vor fi lansate in Asia, dar aceasta este doar o banuiala deocamdata. Un lucru este sigur: vom vedea telefoane HTC cu Windows Phone 7 la bord pana la finalul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×