Urmatorul Motorola Droid (Shadow), scapat pe net

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.395 ori
<b>Urmatorul Motorola Droid (Shadow), scapat pe net</b>Iata ca dupa saptamani bune de scapari ale celor de la Apple, a venit si randul producatorului american Motorola sa scape detalii despre un nou smartphone pe web. Acesta ar fi urmatorul Motorola Droid, care aparent va purta numele de Shadow si va fi...

Iata ca dupa saptamani bune de scapari ale celor de la Apple, a venit si randul producatorului american Motorola sa scape detalii despre un nou smartphone pe web. Acesta ar fi urmatorul Motorola Droid, care aparent va purta numele de Shadow si va fi vandut de Verizon.

Imaginea a fost aparent scapata prin intermediul unui manual Verizon Getting Started, cu ajutorul caruia aflam ca urmatorul Moto Droid foloseste interfata MotoBlur, dar si o parte din specificatiile sale. Exista si un topic pe Howard Forums, care afirma ca handsetul se va numi Motorola Shadow, va fi gros de 9 mm si va folosi un ecran TFT full WVGA touch de 4.1 inchi.

Specificatiile lui Shadow includ Android 2.1 (cu posibilitate de upgrade la Android 2.2), o camera de 8 megapixeli cu suport pentru captura video HD, iesire HDMI (cu suport 1080p), un procesor TI OMAP 3630 (probabil la 720 MHz) si 2 GB memorie incorporata. Zvonurile afirma ca handsetul va sosi pe piata in iulie, la un pret in jurul valorii de 200 de dolari, cu abonament Verizon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×