iPhone 4G scapat din nou pe web si fotografiat; de aceasta data in Vietnam

1.778 ori
<b>iPhone 4G scapat din nou pe web si fotografiat; de aceasta data in Vietnam</b>Dupa intregul scandal generat de prototipul iPhone 4G pierdut de un angajat Apple intr-un bar si recuperat de catre cei de la Gizmodo, iata ca terminalul mai sufera o scapare, de aceasta data in Vietnam. Site-ul Taoviet a publicat urmatoarele imagini cu...

Dupa intregul scandal generat de prototipul iPhone 4G pierdut de un angajat Apple intr-un bar si recuperat de catre cei de la Gizmodo, iata ca terminalul mai sufera o scapare, de aceasta data in Vietnam. Site-ul Taoviet a publicat urmatoarele imagini cu terminalul, ele parand destul de reale.

Acest iPhone de noua generatie este un model de 16 GB, o unitate din seria de pre-productie, dupa cum indica mentiunea "XXX" din partea sa din spate. Terminalul se pare ca nu are instalat sistemul de operare, de vreme ce nu a fost fotografiat in actiune, dar el arata destul de autentic pentru a porni un nou scandal cu Apple. Exista si o diferenta intre modelul analizat de Gizmodo si acesta: perechea de suruburi din partea inferioara a handsetului a disparut.

Designul perfectionat al telefonului ar putea indica prezenta unui nou prototip, mai aproape de varianta retail decat cel pierdut de angajatul Apple. Iata ca de aceasta data, spre deosebire de disectia Gizmodo, avem si ocazia sa vedem procesorul terminalului, unul produs de Apple si nu de Samsung.

iPhone 4G scapat din nou pe web si fotografiat; de aceasta data in Vietnam

iPhone 4G scapat din nou pe web si fotografiat; de aceasta data in Vietnam

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×