Nokia, schimbari majore la varf!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.266 ori
<b>Nokia, schimbari majore la varf!</b>La putin peste jumatate de an de la ultima restructurare, Nokia face schimbari in echipa sa manageriala din nou, cautand o noua directie si o metoda de a concura mai eficient cu Apple. Prin mutarile anuntate recent, veterani ai companiei vor avea roluri...

La putin peste jumatate de an de la ultima restructurare, Nokia face schimbari in echipa sa manageriala din nou, cautand o noua directie si o metoda de a concura mai eficient cu Apple. Prin mutarile anuntate recent, veterani ai companiei vor avea roluri cheie in dezvoltarea Nokia.

Fosta echipa manageriala primise numeroase critici din partea analistilor si actionarilor producatorului finlandez de telefoane, pe fondul scaderii actiunilor companiei si cotei de piata in segmentul smartphone. Seful sectiunii Vanzari, Anssi Vanjoki va fi acum in fruntea unei noi unitati business, care va include partea axata pe smartphone-uri si servicii a celor de la Nokia.

Intre timp, Mary McDowell va prelua controlul asupra sectiunii principale de telefonie a firmei, inlocuindu-l pe Rick Simonson, care se va pensiona. Pe fondul acestor schimbari, actiunile Nokia au scazut cu 1.1% la finalul zilei. Prin aceste mutari, compania arata investitorilor ca este dornica de schimbari urgente si rapide, mai ales daca avem in vedere faptul ca veniturile producatorului finlandez au scazut cu 19% in 2009, pe fondul recesiunii.

Profitul operational a scazut cu 76%, iar valoarea brandului Nokia a scazut cu 58% in 2009. Va reusi noua echipa manageriala sa faca Nokia sa isi merite locul 1 in topul producatorilor de telefoane?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×