Sharp prezinta prima camera 3D HD pentru terminale mobile

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.344 ori
<b>Sharp prezinta prima camera 3D HD pentru terminale mobile</b>Sharp tocmai a anuntat o premiera pe piata terminalelor portabile: primul modul de camera HD 3D, care ar putea permite dezvoltarea unei noi generatii de telefoane mobile. Smartphone-urile si camerele compacte ar putea beneficia de acest senzor, care va fi...

Sharp tocmai a anuntat o premiera pe piata terminalelor portabile: primul modul de camera HD 3D, care ar putea permite dezvoltarea unei noi generatii de telefoane mobile.

Smartphone-urile si camerele compacte ar putea beneficia de acest senzor, care va fi oferit spre testare producatorilor in iulie si va intra in productia de masa inainte de finalul acestui an. Banuim ca modulul va costa destul de mult la momentul lansarii, dar deocamdata Sharp nu a oferit prea multe detalii despre produsul sau.

Deja vazusem un prototip sau doua de telefoane mobile cu ecran 3D, dar acum ideea de smartphone cu ecran si camera 3D incepe sa sune foarte bine, desi nu putem sa ne gandim decat la consumul impresionant al bateriei pe care il implica aceste tehnologii.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×