iPhone 4S și Siri promovate de două vedete de la Hollywood: Samuel Jackson și Zooey Deschanel (Video)

1.314 ori
<b>iPhone 4S și Siri promovate de două vedete de la Hollywood: Samuel Jackson și Zooey Deschanel (Video)</b>N-or fi Samuel Jackson și Zooey Deschanel vedete uriașe, dar Apple consideră că sunt destul de faimoși încât să promoveze iPhone 4S și Siri. Mai jos vedeți cele mai noi reclame pentru ultimul telefon lansat de Apple, iar ele se axează pe...

N-or fi Samuel Jackson și Zooey Deschanel vedete uriașe, dar Apple consideră că sunt destul de faimoși încât să promoveze iPhone 4S și Siri. Mai jos vedeți cele mai noi reclame pentru ultimul telefon lansat de Apple, iar ele se axează pe utilitatea lui Siri.

Fie că prepari o cină complicată sau încerci să afli cum e vremea și de unde să comanzi supă de roșii, Siri îți răspunde, cel putin asta e ideea reclamei. Ambele reclame sunt difuzate prin rotație, pe ecran apărând brandingul operatorilor AT&T, Verizon și Sprint , pe rând. Se pare că acesta este doar începutul și Apple ar mai putea lansa o serie de reclame cu celebrități, după o perioadă relativ liniștită la capitolul promoție. între timp se realizează tot mai multe parodii și aluzii la produsele Apple, fie că e vorba de reclame Samsung, Nokia sau alți rivali puși pe soții.

Oare va ajunge vreodată Apple iPhone atât de popular în România încât să nu mai preluăm reclame de afară, ci se le facem pe ale noastre? și dacă Zooey Deschanel a fost aleasă pentru că e regina hipsterilor, bănuiesc că la noi s-ar filma o reclamă la iPhone 4S cu Maria Dinulescu și Tudor Chirilă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×