"Nimeni nu vrea un Nokia cu Windows Phone", spun operatorii europeni

1.890 ori
<b>"Nimeni nu vrea un Nokia cu Windows Phone", spun operatorii europeni</b>în ciuda faptului că Nokia și Microsoft aruncă sute de milioane de dolari pe promovarea telefoanelor Lumia și a lui Windows Phone, se pare că publicul nu e păcălit de artificii de marketing. Cel puțin nu cel din Europa... Reuters a întrebat...

în ciuda faptului că Nokia și Microsoft aruncă sute de milioane de dolari pe promovarea telefoanelor Lumia și a lui Windows Phone, se pare că publicul nu e păcălit de artificii de marketing. Cel puțin nu cel din Europa... Reuters a întrebat recent 4 operatori mari din Europa cum stau cu vânzările de terminale Lumia, iar răspunsul a fost simplu "nimeni nu vrea un Nokia cu Windows Phone".

și asta în ciuda faptului că aflăm că Nokia a vândut 2 milioane de terminale Windows Phone în trimestrul trecut și că modelele Lumia 800 au zburat imediat de pe raft în Marea Britanie, odată cu promoția ce includea un Xbox 360 gratuit. Am văzut și în China persoane care stăteau la coadă pentru un Lumia 800c, în vreme ce în SUA toți își doresc un Lumia 900 la doar 99 de dolari cu abonament. și totuși... europenii nu sunt atât de încântați de seria Lumia. Sub toate panourile colorate și luminoase cu tile-uri, sub spiridușii de la MWC 2012 și viralele din Rusia există un produs pe care e greu să îl compari cu un Samsung Galaxy Nexus sau iPhone 4S. Nokia și Microsoft ne oferă telefoane single core cu rezoluții de 480 x 800 pixeli, în vreme ce publicul european se joacă acum cu modele quad core cu ecran 720p și vrea și mai mult.

Unul dintre reprezentanții operatorilor chestionați afirmă că e o problemă de software aici și dacă un Lumia 800 ar veni cu Android și nu Windows Phone, atunci ar fi mai ușor de vândut. Publicul nu mai crede în Microsoft, lumea nu mai vrea Windows, tile-urile nu au prins la public. E momentul ca Microsoft și Nokia să accepte asta și să gândească la o soluție de ieșire. între timp acțiunile Nokia scad și nu văd altă salvare aici decât un Windows Phone 8 care să schimbe total percepție despre OS-urile Windows, fie ele desktop sau mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×