Samsung Galaxy S III - noi zvonuri despre lansare, variantele puse În vânzare

1.114 ori
<b>Samsung Galaxy S III - noi zvonuri despre lansare, variantele puse În vânzare</b>După ce am aflat că avem planuri pe 3 mai, când se va lansa Samsung Galaxy S III în cadrul unui eveniment oficial, acum au început să apară zvonuri și despre sosirea în magazine a acestui produs și variantele în care va fi comercializat. Cei de...

După ce am aflat că avem planuri pe 3 mai, când se va lansa Samsung Galaxy S III în cadrul unui eveniment oficial, acum au început să apară zvonuri și despre sosirea în magazine a acestui produs și variantele în care va fi comercializat. Cei de la BGR citează o sursă anonimă, care afirmă că Sasmung va oferi noul terminal în variante de 16 și 32 GB.

E bizar că nu se menționează o variantă de 64 GB, utilă mai ales dacă Samsung are de gând să excludă slotul microSD de pe noul telefon. Mai aflăm și că noul smartphone flagship de la Samsung va sosi în două variante de culoare: albastru/negru și pe alb. în ce privește lansarea în magazine, aceeași sursă afirmă că producătorul sud-coreean are de gând să efectueze o lansare internațională simultană, cu evenimente speciale în mările orașe ale lumii. După cum aflasem și cu ceva timp în urmă, Galaxy S III va fi telefonul oficial al Olimpiadei de la Londra, ediția 2012.

Mă aștept să îl vedem în mâna tuturor medaliaților cu aur, care îl vor flutura în fața camerelor și mă aștept să vedem și o aplicație specială pentru eveniment, oferită de Samsung. Mai interesant e faptul că tot sursă misterioasă de la BGR tine să precizeze că vom avea un ecran 1080p, în ciuda îndoielilor cu privire la posibilitatea realizării unui astfel de display, mai ales dacă e un Super AMOLED de nouă generație. Suntem deja gata de 1080p în condițiile în care primul telefon 720p a debutat iarna trecută?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×