iPhone 5/4S ar putea debuta pe 4 octombrie, sub bagheta magică a lui Tim Cook

1.243 ori
<b>iPhone 5/4S ar putea debuta pe 4 octombrie, sub bagheta magică a lui Tim Cook</b>Ce altceva decât lansarea unui nou iPhone ar putea include evenimentul Apple programat pentru 4 octombrie? Deja s-a întârziat prea mult în 2011 cu debutul unui nou iPhone, iar publicul nu mai poate aștepta, mai ales ca octombrie/noiembrie este și...

Ce altceva decât lansarea unui nou iPhone ar putea include evenimentul Apple programat pentru 4 octombrie? Deja s-a întârziat prea mult în 2011 cu debutul unui nou iPhone, iar publicul nu mai poate aștepta, mai ales ca octombrie/noiembrie este și intervalul în care va fi lansat Android Ice Cream Sandwich și primele terminale pe care va rula.

Se pare că evenimentul de peste 12 zile îl va avea ca vorbitor principal și gazdă pe CEO-ul Tim Cook, care va prezenta cel mai probabil iPhone 5 sau iPhone 4S. Personal, consider că e mai probabil să vedem un iPhone 4 cu upgrade, deci iPhone 4S, modelul iPhone 5 urmând să fie lansat la începutul anului viitor odată cu iPad 3.

Cook va fi însoțit la prezentarea de peste 2 săptămâni de către oficiali Apple precum Phil Schiller, Scott Forstall și Eddy Cue, care vor oferi informații despre noile produse ale gigatnului din Cupertino. Sursele citate de All Things Digital afirmă și că vom avea la dispoziție noul telefon Apple la doar câteva săptămâni după anunțarea sa oficială, deci îl vom vedea în magazine probabil prin noiembrie, sau în cel mai rău caz în decembrie.

La ce ne așteptam? Procesor dual core A5, un ecran ușor modificat, un design foarte asemănător cu al lui iPhone 4, grosime mai scăzută, o cameră mai puternică și poate și LTE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×