Telefonul pentru domnișoare, HTC Bliss se pregătește de debut

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.247 ori
<b>Telefonul pentru domnișoare, HTC Bliss se pregătește de debut</b>Zvonurile despre telefonul HTC destinat reprezentantelor sexului frumos datează deja de săptămâni bune și am putut chiar să vedem și o imagine cu acest device scăpată pe web. De această dată aflăm că handsetul a ajuns în teste la FCC, pentru...

Zvonurile despre telefonul HTC destinat reprezentantelor sexului frumos datează deja de săptămâni bune și am putut chiar să vedem și o imagine cu acest device scăpată pe web. De această dată aflăm că handsetul a ajuns în teste la FCC, pentru a fi aprobat oficial.

Cu această ocazie am descoperit și că acest model va debuta în curând prin operatorul american Verizon, iar zvonurile afirmă că vom vedea o nouă versiune a interfetei HTC Sense pe acest telefon. Bliss a început să fie material de zvonuri prin mai, afirmându-se și că va veni cu accesorii speciale destinate domnișoarelor, precum un "charm", care se va ilumina când sosesc noi apeluri sau mesaje.

Aparent HTC ar fi realizat focus grup-uri cu domnișoare și doamne de 20 și 30 de ani pentru a afla ce doresc ele de la un telefon. HTC Bliss va rula Android 2.3.4 Gingerbread cu noul HTC Sense 3.5 și mai aflăm că terminalul va sosi la pachet cu wallpaper-uri feminine și aplicații speciale pentru domnișoare. Pe când și în țara noastră, mai ales că modelele Android sunt până acum destul de masculine?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×