iPhone 5 are probleme cu finisajul! După Antenna Gate avem Scuff Gate!

4.197 ori
<b>iPhone 5 are probleme cu finisajul! După Antenna Gate avem Scuff Gate!</b>Acum că au apărut și primele recenzii ale lui iPhone 5 au început să apară și primele probleme ale terminalului descoperite de agerii bloggeri și jurnaliști. Review-urile sunt în majoritatea lor laudative, dar cei de la Pocket-Lint au descoperit...

Acum că au apărut și primele recenzii ale lui iPhone 5 au început să apară și primele probleme ale terminalului descoperite de agerii bloggeri și jurnaliști. Review-urile sunt în majoritatea lor laudative, dar cei de la Pocket-Lint au descoperit și o problemă cu terminalul Apple de nouă generație. E vorba aici despre uzarea rapidă a carcasei lui iPhone 5, despre care se discută deja sub numele de Scuff Gate, după Antenna Gate de la iPhone 4.

iPhone 5 are probleme cu finisajul! După Antenna Gate avem Scuff Gate!

Se pare că renunțarea la spatele din sticlă și grosimea panoului de sticlă din partea frontală au afectat designul benzii metalice de pe marginea acestui iPhone. Astfel, deși ea arată bine inițial, de-a lungul utilizării acea zonă se va uza vizibil, cam cum a pățit și HTC One S, despre care se discuta aici. E vorba în special de iPhone 5 în varianta de culoare neagră, o culoare care începe să se ia, fiind vizibil metalul argintiu de dedesubt. Vina a fost pusă pe procesul de "anodizare" a aluminiului.

Cei de la Pocket Lint au observat deja problema pe două modele separate iPhone 5 de culoare neagră, deci nu e un caz izolat. Cei de pe forumul Macrumors discuta deja aprig pe această temă și mă aștept ca și Apple să dea un răspuns oficial cu privire la problemă. Vă reamintesc că la iPhone 4 am avut Antenna Gate, la iPhone 4S un soi de Battery Gate, iar acum "Scuff Gate". Ce înseamnă scuff? Ei bine un translator online ne arată că e vorba de "mătuire", deci peste stratul de aluminiu a fost pus un strat mat de vopsea neagră care a început să se ia. Aici e problema... si nu e una de “you’re holding it wrong de data asta”, ci mai degraba de “Apple did it wrong”.

Si iată ce pațise și HTC One S:

HTC One S se cojeste

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×