iPhone 5 depășește Samsung Galaxy S III și Motorola RAZR M În testele benchmark

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.732 ori
<b>iPhone 5 depășește Samsung Galaxy S III și Motorola RAZR M În testele benchmark</b>Acum că iPhone 5 a poposit deja în buzunarele cumpărătorilor din SUA, au început și inevitabilele comparații cu Samsung Galaxy S III, la nivel de benchmark. De această dată vedem o comparație nu numai cu flagship-ul Samsung, dar și cu Motorola...

Acum că iPhone 5 a poposit deja în buzunarele cumpărătorilor din SUA, au început și inevitabilele comparații cu Samsung Galaxy S III, la nivel de benchmark. De această dată vedem o comparație nu numai cu flagship-ul Samsung, dar și cu Motorola RAZR M, promovat drept primul telefon cu ecran edge to edge, sau aproape de această noțiune.

Cei de la PC Mag afirmă că iPhone 4S-ul de anul trecut, cel cu procesor dual core A5 de 800 MHz este aproximativ la același nivel cu telefoanele Android 4.0 de top, precum Galaxy S III și Droid RAZR M, ambele dotate cu procesor Qualcomm Snapdragon S4 de 1.5 GHz. Testele arată și că browserul Safari e mai rapid decât rivalul său de pe Android, browserul stock, după cum indică impresionantul scor de 189.000 de puncte în BrowserMark, față de 108.000 cât scoate Galaxy S III și 102.000, cât scoate Motorola Droid RAZR M.

La testul de grafică, noul terminal de la Cupertino a întrecut telefoanele Motorola și Samsung cu mult, având un scor aproape triplu față de acestea. Totuși în testele de sistem din GeekBench, iPhone 5 a avut doar cu puține puncte în față competiției. Ies în evidență aici testele de memorie și streaming, care testează încărcarea datelor în și din RAM, cu scoruri foarte bune pentru noul iPhone. Evident, benchmark-urile sunt doar niște cifre seci la urma urmei și utilizarea zilnică este cea care decide cât de performant e un device și pentru asta suntem noi aici și îl așteptăm și pe iPhone 5 la teste!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×