Nokia Lumia 920 versus iPhone 5: test de captură cu luminozitate scăzută

Autor:  | Publicat în:  Comparatii Telefoane 2.124 ori
<b>Nokia Lumia 920 versus iPhone 5: test de captură cu luminozitate scăzută</b>în această săptămână a avut loc în Germania cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de camere foto, pe numele său Photokina. Cu această ocazie au fost luate în colimator Nokia Lumia 920 și iPhone 5 pentru un test comparativ, care ne arată...

în această săptămână a avut loc în Germania cel mai mare eveniment dedicat pasionaților de camere foto, pe numele său Photokina. Cu această ocazie au fost luate în colimator Nokia Lumia 920 și iPhone 5 pentru un test comparativ, care ne arată în sfârșit care dintre ele se descurcă mai bine în condiții de luminozitate scăzută.

Nokia a avut un stand la Photokina și a profitat de ocazie pentru a provoca alte modele de telefoane să se dueleze cu camera Pureview a lui Lumia 920. Diferiți participanți au postat pe Twitter rezultatele testelor lor și au fost impresionați de performanța noului Lumia. Metoda de testare? Introducem telefonul într-o fantă într-o cameră întunecată și facem o poză unui obiect, apoi facem același lucru cu terminalul rival. La final comparăm imaginile capturate cu Lumia 920 și în acest caz iPhone 5.

Nokia Lumia 920 versus iPhone 5: test de captură cu luminozitate scăzută

și iPhone 4S și Samsung Galaxy S III au făcut parte din acest test, unde Lumia 920 a câștigat din nou. Mai sus vedeți cum iPhone 5 și noul Lumia au făcut aceeași fotografie în întuneric, dar cea de pe Nokia e mai clară. Acest test vine la doar o zi după ce v-am prezentat o comparație a stabilizatorului de imagine de pe Galaxy S III și Lumia 920. Va reaminesc că acest telefon Nokia vine cu un senzor de 8.7 megapixeli, iar producătorul sau afirmă că el poate captura de 5 până la 10 ori mai multă lumină decât rivalii săi. La bordul său mai avem și tehnologia floating lens, care permite stabilizare deosebit de bună pentru fotografii și clipuri video.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×