iPhone 5 fără buton Home? Indicii către acest aspect În noul iOS beta 3 - control prin gesturi (Video)

1.690 ori
<b>iPhone 5 fără buton Home? Indicii către acest aspect În noul iOS beta 3 - control prin gesturi (Video)</b>Apple iOS beta 3 a fost pus la dispoziția dezvoltatorilor și pasionaților de tehnologie a gigantului din Cupertino astăzi și deja ne dezvăluie lucruri interesante. Această versiune a sistemului mobil de operare de la Apple include un sistem de...

Apple iOS beta 3 a fost pus la dispoziția dezvoltatorilor și pasionaților de tehnologie a gigantului din Cupertino astăzi și deja ne dezvăluie lucruri interesante. Această versiune a sistemului mobil de operare de la Apple include un sistem de control prin gesturi mult evoluat, care ne duce cu gândul la o axare totală asupra acestuia și ignorarea butonului Home.

Auzisem deja că noul iPhone (iPhone 4S/iPhone 5) ar putea renunța la acest buton în favoarea unei zone touch sau a unui ecran mai înalt. Ei bine, controlul prin gesturile complexe prezentate în clipurile de mai jos ar putea înlocui cu brio utilitatea unei taste Home. Ce aduce nou iOS 5 beta 3? Printre altele obișnuitele îmbunătățiri de securitate și stabilitate, plus posibilitatea de a adăuga o sonerie personalizată sau a unui ton la un mesaj text.

Această funcție a fost solicitată de posesorii de iPhone de ani buni, dar trebui să recunoaștem că de multe ori ne-am aflat într-o încăpere și am știut imediat că o persoană are iPhone după sunetul pe care îl scotea primirea unui mesaj. Apple renunță cu greu la trademark-urile sale... Revenind la controlul prin gesturi, acesta permite deschiderea unui meniu în ecranul Home și efectuarea de diferite acțiuni precum modificarea volumului, schimbarea orientării ecranului și multe altele cu doar câteva atingeri de ecran.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×