LG Optimus Pro și Optimus Net anunțate oficial În Italia (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 2.167 ori
<b>LG Optimus Pro și Optimus Net anunțate oficial În Italia (Video)</b>După ce LG Optimus Pro a ajuns pe web zilele trecute din greșeală, iată că telefomul împreună cu un alt nou model LG, Optimus Net au fost astăzi confirmate în Italia. LG Optimus Pro este un telefon cu tastatură QWERTY, care ne amintește de un...

După ce LG Optimus Pro a ajunspe web zilele trecute din greșeală, iată că telefomul împreună cu un alt nou model LG, Optimus Net au fost astăzi confirmate în Italia. LG Optimus Pro este un telefon cu tastatură QWERTY, care ne amintește de un BlackBerry, în vreme ce LG Optimus Net este urmașul lui Optimus One, deci dotat cu ecran full touch.

Optimus Net se axează pe latura de socializare și vine cu un design elegant, Android 2.3 Gingerbread și un procesor Qualcomm de 800 MHz. Ecranul său de 3.2 inchi este un touchscreen capacitiv, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli. Telefonul măsoară 12.1 mm în grosime, cântărește 122 de grame și poate fi admirat în acțiune în clipul de mai jos.

în ce privește conectivitatea, urmașul lui Optimus One suporta HSDPA (3.6 Mbps), WiFi 802.11 b/g/n, quad band GSM și UMTS dual bând. Bateria sa oferă până la 4 ore de convorbiri, iar terminalul vine și cu o cameră de 3 megapixeli cu autofocus, ce suportă captura video la rezoluții de 640 x 480 pixeli și 24 fps.

LG Optimus Pro

LG Optimus Pro reprezintă un combo touchscreen + tastatura QWERTY, ecranul fiind unul touch QVGA de 2.8 inchi, în vreme ce tastatura oferă 4 rânduri de butoane celor pasionați de socializare. Telefonul rulează Android 2.3.3 folosind un procesor de 800 MHz și 256 MB RAM. Optimus Pro suporta conectivitate HSDPA, WiFi, GSM quad band și cântărește 129 de grame. Terminalul măsoară 12.9 mm în grosime și vine cu o cameră de 3 megapixeli cu suport pentru captura video la rezoluția de 640 x 480 pixeli.

LG Optimus Net va sosi pe piața în această lună la prețul de 200 de euro, iar LG Optimus Pro va sosi în aceeași lună la prețul de 180 de euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×