iPhone 5/iPhone 4S ar putea avea un display curbat

1.703 ori
<b>iPhone 5/iPhone 4S ar putea avea un display curbat</b>Dacă a început să pară tot mai sigur că iPhone 5 / iPhone 4S va veni cu o cameră de 8 megapixeli și procesor dual core, ei bine display-ul său continuă să rămână un mister. Fie ca el va avea diagonală de 4 inchi sau va acoperi telefonul...

Dacă a început să pară tot mai sigur că iPhone 5 / iPhone 4S va veni cu o cameră de 8 megapixeli și procesor dual core, ei bine display-ul său continuă să rămână un mister. Fie ca el va avea diagonală de 4 inchi sau va acoperi telefonul până la margini, a apărut o nouă variabilă în legătură cu acest ecran: forma sa.

Apple ar putea adopta un display curbat, conform celor de la DigiTimes, care citează o sursă ce a declarat că gigantul din Cupertino a cumpărat în jur de 200 de aparate de tăiat sticlă. Zvonurile afirmă că touchscreen-ul următorului iPhone ar putea fi acoperit cu o suprafață curbată din sticlă. Să fie această decizie luată pentru a crește rezistenta display-ului sau pentru un artificiu vizual?

Un telefon cu un astfel de display curbat este Samsung Google Nexus S, lansat în luna decembrie a anului trecut și suportând o rezoluție de 800 x 480 de pixeli. Avantajul unui ecran de acest gen este că întreg terminalul va fi puțin mai curbat, potrivindu-se perfect feței și palmei utilizatorului. în plus, în cazul lui Nexus S alegerea unui astfel de display a făcut să nu simțim că avem de-a face cu un telefon cu diagonală de 4 inchi, iar Apple ar putea face o trecere mai ușoară către o diagonală mai mare astfel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×