Tableta Allview AllDro primește Android 2.3 Gingerbread prin actualizare de firmware

2.356 ori
<b>Tableta Allview AllDro primește Android 2.3 Gingerbread prin actualizare de firmware</b>Allview tocmai a confirmat actualizarea firmware-ului tabletei AllDro, a cărei recenzie am realizat-o aici. Cu această ocazie terminalul trece de la versiunea Android 2.1 la Android 2.3, ceea ce înseamnă că performanțele sale vor fi mai bune și...

Allview tocmai a confirmat actualizarea firmware-ului tabletei AllDro, a cărei recenzie am realizat-o aici. Cu această ocazie terminalul trece de la versiunea Android 2.1 la Android 2.3, ceea ce înseamnă că performanțele sale vor fi mai bune și viteza de reacție va crește.

De la 1 iunie vor începe actualizările tabletei, care va avea o viteză de reacție cu 50% mai mare față de performanțele anterioare. Interfața va fi mai prietenoasă și intuitivă pe AllDro, iar paleta de culori disponibile va fi îmbogățită. în plus, printr-un sistem mai eficient de administrare a consumului energetic, durata de utilizare a tabletei va crește cu până la 15%.

Android 2.3 aduce și o funcție de căutare vocală pe tabletă, permițând utilizatorilor să rostească diverse sintagme recunoscute de device. în plus, Allview AllDro primește cu această ocazie și funcția copy/paste și o tastatură virtuală mai ergonomica, cu spațiu mai mare între taste și sugestii pentru cuvinte la anumite selecții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×