iPhone 5 lansat În septembrie? Producția ar putea Începe În iulie/august...

1.790 ori
<b>iPhone 5 lansat În septembrie? Producția ar putea Începe În iulie/august...</b>Cei de la Reuters au obținut informații în exclusivitate cu privire la planurile de lansare pentru iPhone 5. Ei bine, Apple, companie cunoscută pentru rigurozitatea sa și respectarea termenelor limită, va lansa mai târziu decât de obicei noul...

Cei de la Reuters au obținut informații în exclusivitate cu privire la planurile de lansare pentru iPhone 5. Ei bine, Apple, companie cunoscută pentru rigurozitatea sa și respectarea termenelor limită, va lansa mai târziu decât de obicei noul iPhone. Conform unor surse din cadrul companiei, handsetul va intra în producție în perioada iulie-august și va sosi pe piață în septembrie.

Pentru a induce un aer de credibilitate materialului, Reuters citează 3 persoane foarte apropiate de acest proiect și făcând parte din companiile care aprovizionează Apple cu unele componente vitale pentru iPhone. Vestea s-ar potrivi că o mănușă cu știrea de acum câteva săptămâni, care ne informa că iOS 5 va fi prezentat sub formă de preview la WWDC 2011 (începutul lui iunie) și lansat în toamnă.

Oare va proceda Apple la fel și cu noul iPhone? Ar fi bizar ca produsul să fie prezentat în iunie și să fie lansat de abia în septembrie, dar poate că teoriile legate de o lansare foarte rapidă a lui iPad 3 au fost reale și vara aceasta va fi rezervată acestui produs-surpriza. Evident totul rămâne la nivel de speculație deocamdată, împreună cu presupusele specificații ale lui iPhone 5: cameră de 8 megapixeli, ecran de 4 inchi, procesor dual core Apple A5, parte frontală fără buton Home.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×