Vodafone România ne oferă noi super terminale Android: Samsung Galaxy S II, LG Optimus 3D, HTC ChaCha

2.971 ori
<b>Vodafone România ne oferă noi super terminale Android: Samsung Galaxy S II, LG Optimus 3D, HTC ChaCha</b>Conform unei imagini promoționale publicate pe blogul inspectorgadget, Vodafone România va lansa în perioada următoare terminalele pe care ni le-a promis încă din februarie, proaspete după anunțul oficial la Mobile World Congress 2011. Printre...

Conform unei imagini promoționale publicate pe blogul inspectorgadget, Vodafone România va lansa în perioada următoare terminalele pe care ni le-a promis încă din februarie, proaspete după anunțul oficial la Mobile World Congress 2011. Printre acestea se numără modele dual core, terminale cu ecran 3D și multe altele.

Ei bine aflați că Samsung Galaxy S II și al său procesor dual core de 1.2 GHz vor sosi în a doua jumătate a lunii mai în România, prin Vodafone, în vreme ce același operator ne oferă deja un handset dual core - LG Optimus 2X. Telefonul este disponibil de la 199 de euro, până la 489 de euro, preț fără abonament.

LG Optimus 3D ne aduce o cameră 3D și un ecran 3D la purtător, de asemenea prin Vodafone, dar în afară de "în curând", nu avem idee când ar putea sosi acest model. O indicație ar putea fi anunțul recent al operatorului T-Mobile UK care a promis o lansare în vară. Lista de lansări îl mai include pe HTC Desire S, disponibil începând cu prețul de 189 de euro (există și o ofertă specială la 99 de euro, dacă sunteți logați pe site-ul Vodafone), până la 469 de euro fără abonament.

Lista de viitoare modele lansate de Vodafone mai include și telefonul Facebook HTC ChaCha, cu un buton special Facebook și HTC Wildfire S, încă o dată gata de a aduce Android publicului de masă la un preț rezonabil. Nici aceste două modele nu au o data exactă de lansare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×